علی فعالیت در زمینه شبکههای مخابراتی را اواسط دوران کارشناسیاش در رشته برق-مخابرات دانشگاه علم و صنعت آغاز کرد. اما بطور جدی، علی و دوستانش خشت اول تارکسا را از اوایل مقطع کارشناسی ارشد (حوالی سالهای ۹۱ و ۹۲) و با راهاندازی یک گروه علمی-تحقیقاتی کلید زدند. حرکتی که بخشی از فعالیتهای آن به راهاندازی شاخه انجمن رمز در این دانشگاه انجامید و در کنفرانس رمز ایران به عنوان شاخه برتر کشوری از آن تقدیر شد. در این برهه علاوه بر کار علمی، توجه به بازار و نیازهایش نیز مورد توجه آنها قرار گرفت و برخی پروژههای کوچک و متوسط را در حوزه شبکههای ارتباطی، با همکاری شرکتها و مجموعههای دیگر انجام دادند.
از اوایل سال ۹۴، علی و دوستانش تصمیم گرفتند تا به طور کامل بر روی حوزه اینترنت اشیاء (IoT) و ارایه راهکارهای فنی end-to-end آن به منظور هوشمندسازی متمرکز شوند. شعار انتخابی آنها در این راه « Connecting Things To Life!» است.
یکی از راهکارهای عمومی آغاز شده توسط تیم علی «شبکه اشیاء ایران/تهران» است که متاثر از حرکت جهانی The Things Network و با رویکردی نو در حوزه ارتباطات میباشد. شبکه اشیاء که از منطقه نارمک تهران آغاز بکار کرد، با مشارکت مجموعههای دیگر به زودی مناطق جدیدی را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد. این شبکه در بخش رادیویی از فناوری LoRa استفاده میکند که یکی از دو فناوری اصلی «توان پایین/برد بالا» (LPWA) است.
علی رحمانپور میگوید انتخاب اینترنت اشیاء (IoT) به عنوان حوزه فعالیت، به معنای پذیرفتن یک مسیر طولانی و البته جذاب برای یادگیری است و از این رو معتقد است در IOT CUP، علاوه بر اشتراک تجربیات و دانش خود در زمینه ارایه راهکارهای IoT و شبکههای ارتباطی متناسب با آنها، میتواند از تیمهای شرکت کننده نیز چیزهای زیادی بیاموزد. وی بعنوان یکی از مربیان IOT CUP در دور اول این مسابقات حضور دارد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.