اولویتهای تولیدکنندگان نرم افزار در سال ۲۰۱۶ : اینترنت اشیاء (IoT)، یادگیری ماشینی، و رباتیک
هم اکنون، تولیدکنندگان نرم افزارهای تحلیل انبوه داده (Big Data)، بخش عمده زمان خود را صرف اینترنت اشیاء (IoT) می کنند. رتبه بعدی اپلیکیشنهای انبوه داده به خدمات علمی و فنی (۱۰%)، مخابرات (۱۰%)، و تولیدی (۹٫۶% – در حوزه های غیرکامپیوتری) اختصاص دارد. نمودار زیر، تصویری جامع از حوزه های مطلوب تولیدکنندگان نرم افزارهای تحلیل انبوه داده ها بر اساس میزان صرف زمان به ساخت اپلیکیشنهای جدید است.
در حال حاضر، صنایع رباتیک (۵۶٫۴%)، هنر و سرگرمی و تفریحات (۵۶٫۳%)، و خودروسازی (۵۲٫۹%)، در کانون توجه تولیدکنندگان اپلیکیشنهای داده کاوی (data mining) قرار دارند. سایر صنایع به ترتیب اولویت، مخابرات (۴۸٫۳%(، اینترنت اشیاء (۴۷٫۱%(، و تولید (۴۶٫۷%) می باشند. میزان توجه تولیدکنندگان نرم افزار را به صنایع گوناگون در نمودار زیر می بینید.
نزدیک به یک سوم (۲۷٫۴%) تولیدکنندگان نرم افزار در سراسر جهان، در حال برنامه ریزی برای ساخت اپلیکیشنهای جدید در فضای ابری (cloud) هستند.۹% انتظار تولید حداقل یک اپلیکیشن جدید را در فضای ابری و ظرف ۱۲ ماه آینده دارند. در نمودار زیر، بازه های زمانی پیش بینی شده تولیدکنندگان برای تولید اپلیکیشنهای ابری طی دو سال آینده، مقایسه شده اند.
سه انگیزه اصلی تولیدکنندگان نرم افزار برای گرایش به زیرساختهای ابری (cloud)، امنیت بهتر (۵۱٫۹%)، اطمینان بیشتر (۴۲%)، و تجربه بهتر کاربری (۴۱%) است.سایر ملاحظات مربوطه، شامل طیف وسیعتر خدمات (۳۹٫۴%)، سرعت شبکه و دیتاسنتر (۳۷٫۸%)، قیمت مقرون به صرفه تر (۳۷٫۵%)، ساختار بهتر اعطای مجوز (۳۴٫۶%)، و دید همه جانبه[۱] (۳۰٫۹%) می شود. مقایسه عوامل اصلی انگیزشی تولیدکنندگان برای انتخاب زیرساختهای ابری، در نمودار زیر نمایش داده شده است.
۴۵% تولیدکنندگان نرم افزار، پیشرفت در حوزه اینترنت اشیاء را برای استراتژی کلی دیجیتال خود، بسیار مهم می دانند. میزان این اهمیت برای ۷% از تولیدکنندگان، نسبتا معمولی است. یافته های این پژوهش حاکی از اشتغال ۵% از تولیدکنندگان نرم افزار به ساخت اپلیکیشنهای اینترنت اشیاء است. نسبت میزان اهمیت اینترنت اشیاء را برای استراتژی دیجیتال تولیدکنندگان نرم افزار در نمودار زیر مشاهده می کنید.
یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی (AI) برای استراتژی دیجیتال ۴۱% از پاسخگویان، حائز اهمیت فراوان است. نتیجه گفتگو با مدیران ارشد شرکتهای خدماتی، حاکی از افزایش شتاب عرضه خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی با استفاده از الگوی اشتراکی (آبونمان) است؛ بسیاری از این شرکتها با جذب سرمایه، اقدام برای جهانی شدن را آغاز کرده اند.
اغلب اپلیکیشنهای یادگیری ماشینی ساخته شده، شامل صنایع اینترنت اشیاء (۱۱٫۴%)، خدمات حرفه ای، علمی،و فنی (۱۰%)، و تولیدی (۹٫۴%) می شود. سایر صنایع قابل توجه عبارتند از مخابرات (۸٫۳%)، آب، برق، و گاز / انرژی (۸٫۱%)، رباتیک (۷٫۲%)، و مالی و بیمه (۶٫۸%). در نمودار زیر، صنایع بر اساس نسبت تولید اپلیکیشنهای یادگیری ماشینی نمایش داده شده اند.
علاوه بر همه آنچه گفته شد، شاید مهمترین نکته این گزارش، تاکید بسیاری از تولیدکنندگان نرم افزار (۸۴٫۲%) بر اهمیت تحلیل داده ها در امکان استمرار فعالیتشان در شرایط به شدت رقابتی جهان امروز است. حتی ۴۵٫۷% از این تعداد، تحلیل داده را برای نیل به اهداف سازمانیشان، بسیار مهم می دانند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.