تولد سولی و پایان عمر تاچ اسکرین
نسل بعدی رابطهای کاربری مبتنی بر فناوری غیر تماسی است. به این معنا که کاربران با حرکات اعضای بدن خود بدون اینکه نیازی به تماس به صفحه نمایش، ماوس، کیبورد و … داشته باشند، به گجتها و سیستمهای هوشمند مخاطبشان فرمان میدهند. ممکن است گزینههایی مانند فرمان صوتی و یا سنسور موشن به ذهنتان خطور کند. اما در این زمینه نوآوری جدید دیگری از نوع غیر تماسی به بازار آمده است که در مدت کوتاهی توانسته ذهن مصرف کنندگان و رسانهها را به خود معطوف کند.
دو هفته قبل، خبر پروژه سولی گوگل رسانهای شد و دوباره رقابت جدیدی بین غولهای دیجیتال سر گرفت. این بار سنسور سولی گوگل به جنگ سنسور موشن مایکروسافت خواهد رفت. پروژه Soli از یک سال پیش مراحل R & D خود را در گوگل آغاز کرد تا اینکه دو هفته پیش (۲۳ May) در مراسمی برخی از نمونه محصولات تجاری شده مبتنی بر این فناوری رونمایی شد.
آنچه که سولی را با اینترنت اشیاء مرتبط میسازد و یا به تعبیر دیگر آینده محصولات و بازار IoT را متحول میکند در زمینه رابط کاربری محصولات آیاوتی است. طبق تحقیقات انجام شده توسط موسسه مککینزی از بین کاربران محصولات IoT اغلب آنها تمایل دارند تا اشیاء متصل از یک رابط کاربری مستقل و راحت برخوردار باشند. بعنوان مثال رابط کاربری موبایل، تبلت، ریموت و مانند آن رضایت مصرف کنندگان را تامین نمیکند. از اینرو استفاده از رابط کاربری بدون تماس مانند سولی میتواند تنوع ویژهای به محصولات آینده IoT ببخشد.
سولی یک چیپ فشرده در طول و عرض ۸*۱۰ میلی متر است که اجزای اصلی آن از یک برد با قابلیت انتشار امواج الکترومغناطیس و یک آنتن رادار با قابلیت شناسایی بازتاب امواج تشکیل شده است.
نمونه محصولاتی که گوگل مبتنی بر این فناوری در ۲۳ می از آنها رونمایی کرد، ساعت هوشمند گوگل با قابلیت کنترل بدون تماس و اسپیکر سولی است. در ادامه ویدئوی معرفی پروژه سولی و مراسم رونمایی از محصولات تجاری آن را دنبال کنید.
منبع: Soli Progect, Cnet
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.