مدیر این شرکت (Peter Groucutt) بیان کرد که در حال حاضر سازمانها باید اینترنت اشیاء را به طور مستمر جزئی از برنامهریزی خود قرار دهند.
شرکت Groucutt گفت: “بازار دستگاههای اینترنت اشیاء هنوز به اندازهی کافی رشد نیافته و نسبتا ناامن است.” طبق گفتهی کارشناسان صنعت، تا سال ۲۰۲۰ تعداد دستگاههای متصل به بیش از ۵۰ میلیارد خواهد رسید. بدیهی است که تولیدکنندگان برای بهرهبرداری از این فرصت در حال رقابت هستند. اما متأسفانه بسیاری ازشرکتها به اندازهی کافی روی اقدامات امنیتی سرمایهگزاری نمیکنند.
سازمانها حتی اگر هم از دستگاههای اینترنت اشیاء استفاده نکنند لازم است به هر حال از این خطرات آگاهی داشته باشند. تعداد روزافزون دستگاههای متصل در جهان به این معنی است که خطر حملات DDoS را از طریق باتنتهای اینترنت اشیاء افزایش خواهد یافت. اما اطلاعات کسب شده نشان میدهد که شرکتها این تهدیدات را نادیده میگیرند.
طبق گفتهی Groucutt، سازمانهایی که دستگاههای اینترنت اشیاء را به زیرساختهای فناوری اطلاعات خود متصل میکنند، نباید به سیاستهای موجود برای ارزیابی امنیت دستگاهها اکتفا کنند. بلکه لازم است تا یک نمونهی جدید به منظور ارزیابی امنیت دستگاهها توسعه دهند. مواردی نظیر سؤالات زیر باید در نظر گرفته شود:
دستگاهها از چه پروتکلی استفاده میکنند؟ آیا شبکهي اینترنت اشیاء میتواند از سیستمهای دیگر جدا باشد؟ آیا این شبکه مستقیماً به مرکز داده وصل شده یا به یک هاب یا تحت بستر ابر (خارج از میزبان) یا به یک سرور لبه که تحت مدیریت شماست متصل میشود؟ چگونه وارد سیستم شده و تأیید اعتبار کنیم؟ آیا میتوانیم با سیستم تأیید اعتبار موجودمان یکپارچه شویم؟ و در نهایت از چه سیستم عاملی استفاده میشود و آیا ما صلاحیت کافی داریم؟ تمام این موارد باید در نظر گرفته شوند.
http://ciot.ir/?p=3915
منبع:iotacademy
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.