مکانیابی دستگاه های IoT از آسمان
پژوهشگرن امنیت یک هواپیما بدون سرنشین به همراه یک ابزار مکانیاب سفارشی توسعه دادهاند که قادر به شناسایی اطلاعات دستگاههای متصل به اینترنت است. تحت پروژه Internet of Things Map، یک تیم از پژوهشگران امنیت در شرکت Praetorian میخواهند یک بانک اطلاعاتی قابل جستجو برای دستگاههای متصل به اینترنت مانند موتور جستجوی شودان برای دستگاههای اسکادا ایجاد کنند.
به منظور ساخت این پروژه، پژوهشگران یک هواپیما بدون سرنشین به همراه یک برنامه مکانیاب دستگاههای متصل به اینترنت طرحریزی کردهاند. این هواپیما بدون سرنشین در طول ۱۸ دقیقه پرواز در آسمان شهر Austin ایالت تکزاس آمریکا تقریبا ۱۶۰۰ دستگاه متصل به اینترنت شناسایی کرد که برخی از آنها دستگاههای IoT بودند که توسط Sony و Philips ایجاد شده بودند. شایان ذکر است، در تصویر ۱ جزئیات کشفیات این هواپیما روی نقشه نمایش داده شده است. شما همچنین میتوانید به لینک (آدرس) رجوع کنید و به صورت آنلاین جزئیات این نقشه را مشاهده کنید.
پژوهشگران شرکت Praetorian در اولین گام این پروژه، ابتدا تمامی دستگاههای هوشمند و شبکههای ZigBee را مکانیابی کرده و سپس پژوهش خودشان را گسترش دادهاند.
Paul West Jauregui از Praetorian میگوید؛ هنگامیکه (دستگاههای IoT) از طریق یک پروتکل وایرلس که ZigBee خوانده میشود، با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند، این پروتکل (ZigBee) در سطح شبکه (Network level) باز (Open) است. بنابراین هنگامیکه دستگاهها شروع اتصال به اینترنت میکنند، درخواستهای beacon ایجاد خواهند کرد. Paul گفته است، ما اطلاعات را بر مبنای این درخواستها دریافت میکنیم.
شایان ذکر است، ZigBee یک استاندارد ارتباطی وایرلس هوشمند مشهور است که توسط دستگاه های IoT امروزه مورد استفاده قرار میگیرد. پروتکل ZigBee که اجازه میدهد دستگاههای IoT با یکدیگر ارتباط برقرار کنند توسط تولید کنندههای بزرگی مانند Toshiba، Philips، Huawei، Sony، Samsung، Motorola و غیره پیادهسازی و استفاده می شود.
متبع : myfreetime.ir
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تصویر امنیتی *