– نبود استانداردی از سوی سازمان رگولاتوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که مهمترین نمود این چالش را میتوان در پراکندگی محصولات هوشمند در بازار تحاری ایران رصد کرد.
– عدم توسعه بهینه سخت افزارها از دیگر چالش های این حوزه میباشد. ما در سالهای اخیر در این حوزه صرفاً مصرف کننده بوده ایم اما در کم کم در حال کم کردن درصد مصرف کنندگی هستیم و تا حدودی در حال توسعه زیر ساخت ها و سخت افزارهای آن در ایران قدم بر میداریم اما تا رسیدن به درصد ایده آل گام های زیادی باید برداشته شود.
– نبود فرهنگ استفاده از فناوری های نوین مهمترین چالشی خواهد بود که حتی با وجود تبدیل شدن کشورمان به تولید کننده این فناوری نوین نیز، جای خود را در بین استفاده کننده نهایی باز نخواهد کرد و بازار هدف را به B2B و B2G تغییر خواهد داد یعنی اگر بازار هدف، ۳ دسته مشتری نهایی، کسب و کارها و دولت باشند، با توسعه نیافتن دلایل نیاز به پیاده سازی راه کارهای اینترنت اشیا، عملاً بازار مشتری نهایی از این لیست حذف خواهد شد.
– نبود آزمایشگاه و تجهیزات بهینه برای پیاده سازی و Unit testing محصولات و فناوری های نهایی از دیگر چالش هایی است که در حال حاضر با کمک متخصصین در این حوزه با نام IOTIC در حال توسعه و تجهیز میباشد.
منبع:http://iraniothome.com
http://ciot.ir/?p=4468
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.